Man behöver inte alltid vara vacker...

.... ibland ska man vara cool. eller bara allmänt konstig. Det bjuder jag på ;)

Snöstorm

Gänget igårkväll, supermys =)    Förutom de faktum att det var värsta ovädret och man inte såg någonting. Jag tror seriöst att jag aldrig har haft så blöta fötter/skor! Det var som att kliva på en svamp varje gång jag trampade. Det bubblade liksom upp vatten mellan tårna. Fick låna strumpor av Felix sen, men när de var dags att gå så blev dom strumporna lika blöta som mina egna... Usch. Äckligt. Haha tänkte bara att ni ville veta liksom =)

De är tacos till middag ikväll, det har även snackats om krök och fest. Vi får helt enkelt se vad som händer! Puss

Så onödigt, eller?

Matematik. Matte. Ordet alla fruktar. Eller älskar( av nån jädra konstig anledning). Jag förstår inte. Jag förstår inte varför man ska kunna allt det där. När kommer jag någonsin i mitt vuxna liv använda mig av pi? Eller rita grafer? Eller beräkna en okänd vinkel på en rätvinklig triangel? Jag förstår bara inte. Vad är det bra för? Jag går en teater-linje. Risken att jag skulle bli t.ex. artitekt är ganska liten. Eller matematiker. Så då kan jag inte, hur mycket jag än funderar, räkna ut varför jag ska kunna all denna onödiga fakta som tar plats i min hjärna samtidigt som den äter upp den inifrån eftersom jag aldrig hänger med. Procent, okej, det kanske är bra att ha koll på. Men resten? Nej. Är det någon som kan förklara? Tror inte det.

puss

Bring me sugar

Hallå! Ni har väl inte missat vad det är för dag idag?!   VÅFFELDAGEN!!! :D 
Det betyder våfflor för min del, har inte ätit våfflor på typ två år (varav min exaltering). Hm, jag lyckades få in ordet våfflor 3 ggr på två meingar... Duktigt.

Annars då, skoldag... Jag lyckas ALLTID hamna med dagisbarn på t-banan. Alltså VARJE DAG. Jag fattar inte. Hur kan dom alltid gå på just den tuben jag tar, och sätta sig precis brevid mig? Har jag något som lockar småttingarna? Barn i all ära, men inte fan är det kul med skuttande,hoppande,skrikande,illaluktande snorungar tidigt på morgonen när man knappt har hunnit vakna? Nej säger jag bara. Nej.

Dags att traska vidare. Adios amigos! =)

Tisdag

Jag simmade en kilometer med Karro idag. Jag har blivit hurtig!

Neeeej då, skämta bara. Hurtig blir jag aldrig. Men en kilometer har jag allt simmat! =)

Helgen

Shopping,kompisar,promenader och lite förvirring. Ganska bra helg faktiskt. Så mycket känner jag för att skriva idag. Hej svejs!

Karro min vän när ses vi igen?

      kolla jag kan t.o.m rimma.

Längtar ihjäl mig

Vår! Vårinspration! =D   Jag ser lite intressant. Ska bjuda på lite av mina tankar. Lite knas men mest coolt. För sån e ju jag. Cool alltså.

   Leopard-mönstrade leggins, en snygg lång blus och en uppknäppt vit kofta.  De skulle jag tycka var nice. Någon som vet var man kan få tag på legginsen? =P

I love you a little bit less then before...

Let me think about it. Dunk.Dunk.  Haha den går på repeat i mitt huvud....  Vet dock inte om "dunk, dunk" stämmer in där, men de var för att ge er den rätta känslan ;)   Det handlar alltid om känslan, ellerhur?

Idag då, har diskuterat det som sker om en månad! Idol-auditions!!! Jag och Sandra har iaf bestämt oss för att söka (oroa er inte, inga förväntningar om att gå vidare här inte... )   En kul grej helt enkelt! Jag har tänkt på de flera gånger, så nu är det väl ändå dags! =) Vem som helst är fri att joina, ju fler ju bättre!

Nu orkar jag inte sitta här och dega... Skulle kanske kunna slänga in en liten rolig bild senare om jag får lust!

Puss hej!

Minnen

Tänk vad man kan hitta när man kollar igenom gamla foton!

En kväll hemma hos mig. Grabbar, några kommentarer?


                  

puss

VÅR

Det var soligt hela dagen!!! Yey!! Jag blev så glad så glad! Det kändes verkligen som om det var vår, hoppas att det inte blir kallt igen nu bara....
Plus att jag såg Idol- Lars, som jag faktiskt tyckte var bäst av alla i år! Rooooligt =)

Jag är på brabrabra humör idag! Och så är jag ledig imorn och då blir allt ännu bättre! Underbart!   Nu ska jag göra massa roliga saker! 



Puss

Buhu

Jag är konstig. Och ganska uttråkad för tillfället. Smällar man får ta.

Tjoflöjt!


Måndag

Jag är heeelt slut. Fattar inte varför. Visst, hade skoldag till 16.45, men de var inte så segt idag ändå. Och jag sov relativt bra inatt. Men ändå är jag helt slut. Orkar knappt lyfta fingrarna för att trycka på tangetbordet. Och idag var det soligt och ganska varmt. Det var ingenting egentligen som jag var tvungen att göra som var varken fysiskt eller phscyiskt ( hur fan stavar man det där ordet, någon som faktiskt vet?!?! ) krävande. Då måste det ju vara så att någonting är fel. Ellerhur? Ni förstår mitt resonemang iaf  =)

Imorgon är det uppspel för tvåorna (och treorna?) som gäller. Hur skakig i benen jag än blir så ska jag köra igenom hela dialogen så bra som jag kan! =)      

Nu ska jag göra annat som inte ni får veta, för det är hemligt. Hihi.  Älskar hemligheter. Wunderbart. Nej seriöst nu, jag skriver igen när jag har något intressant att säga. Puss

Herregud

Jag befinner mig i chock. Operan vann. Operan vann. Hur gick detta till?! Det var som att alla röster lästes upp bakifrån. Herregud. Operan vann.

Cirkus

Funtar på att boka biljetter till Salem Al Fakir! Letar efter roliga männiksor som vill joina. Har kanske några alternativ. Någon mer som gillar snubben? =) 



puss

Simma lugnt

Criminal minds. En bra serie. Med bra avsnitt. Ja dom vet vad dom gör dom. Även om allt är påhittat. Profilare är vad dom är. Dom löser alla brott. Tänk om man var en sån. Profilare alltså. Som kunde lösa alla brott genom att bara skapa en profil för förövaren. Måste vara härligt. Sån ska jag bli. Woho!



och så ska jag bli lika smart som han längst till vänster (längst bak) =)




=(

Dumma lektioner, dumma ögon som gråter hela tiden, dum näsa som snorar och dumma dag. Alla måste tro att jag är en riktigt störd person med grova problem som springer omkring med ett rött och svullet öga och gråter samtidigt som jag skrattar åt mig själv.

Jag vill att någon ska komma och krama mig.

Krävs en tanke

Jag bara funderar här ( VARNIG, JAG KOMMER LÅTA UNGEFÄR SOM EN 10-ÅRING MED FRITIDSINTRESSEN SÅ SOM LEKA KULL, SPELA DATASPEL OCH SÖKA BREVVÄNNER VIA KAMRATPOSTEN)  men varför får man läxor? Jo visst jag vet, man lär sig mer och lärarna hinner inte allt på lektionen och blablabla en massa annat snack. Men jag menar, vi är ju i skolan under hela dagen för att just jobba? Vi är ju där då, det är väl då vi ska lära oss? Inte varje dag, hela tiden? För lite så verkar det faktiskt när lärarana delar ut läxor som det vore små brev av glädje. Man ska ju hinna med allt på lektionen, och gör man inte det ska väl inte vi behöva belastas med extra-uppgifter? När är det meningen att vi ska få våran fritid?     Dessutom (av egna erfarenheter och upptäckter) så görs ju läxorna sällan i tid. Eller så lämnas de in i tid men är dåligt gjorda. Pick your favorite. I vilket fall, så tjänar man ju då minst lika mycket på att göra det på nästa lektion?

Ett riktigt i-lands problem att tugga på.



Skriftligt begåvad? Nja...

Jag har precis skrivit klart en monolog som kanske har chansen att tävla mot andra monologer som jag någon gång ska bli tvingad att skriva till teaterns nästa stora projekt. Nämligen att framföra en egen-skriven monlolog framför tvåorna i skolan och allas familjer. Härligt. Jag är inte ett dugg nervös eller döende i panik. Nej då.

Men eftersom jag har varit lite tråkig och inte så skrivamitiös de närmaste dagarna (pga feber) så tänkte jag att ni skulle få se slutet av den monolog som jag nyss skrivit. Inte för att ni kommer fatta något eftersom ni liksom missar allt som jag säger innan jag exploderar. Men ni ska iaf få se upplösningen. Utom sista meningen. För den kommer ni inte fatta. Jaja ni hänger med. Nu kommer den då:

URSÄKTA MIG DIN EGOTRIPPADE LILLA UPPBLÅSTA IDIOT TILL MÄNNISKA, JAG HAR OCKSÅ EN DEL SAKER SOM JAG SKULLE VILJA DISKUTERA!  FINNS DET KANSKE EN MÖJLIGHET ATT DU KAN STÄNGA AV DET DÄR SOM DU KALLAR RÖST MEN SOM MEST ÄR SOM EN ORDBAJSANDE MASKIN SOM GÅR PÅ REPEAT EN SEKUND?!

Som sagt, lite komplicerat att hänga med. Men man måste ju älska de sista? Om ingen i publiken skrattar så kommer det ändå inte märkas eftersom jag kommer garva åt mig själv. Jag är ju för underbar. 

Over and out.  

Hejhopp

Fortfarande feber, men den har gått ner. Så nu ligger den på ungefär 38,1 grader, vilket inte är så mycket ändå! Börjar orka lite mer nu iaf, hostar fortfarande som en jädra kedjerökare men rösten kommer sakta men säkert tillbaka.
Förhoppningsvis så slipper jag ligga inne hela helgen, skulle inte vara så kul...

Vaknade idag när resten av min klass slutade, alltså 12.00.  Skulle vilja skriva ett bra inlägg idag, men jag är tyvärr fortfarande för trött för det. Men håll i hatten, för när jag kommer tillbaka kommer ni flyga av stolarna! =P   

puss

Orkar inte skriva

Jag måste tyvärr meddela att jag hade 39-40 graders feber så sent som igår, och det har inte ännu försvunnit ut min kropp. Har dessutom ingen röst att göra mig hörd med. Så blogguppdateringen kommer vara dålig, för jag orkar helt enkelt inte skriva. Nu ska jag sova. Puss


Här kommenteras det

Några har kommenterat mitt tidigare inlägg om kronprinsessans giftemål! Inte visste jag att så många skulle känna sig berörda och upprörda över mitt fasliga inlägg! Jag ber om ursäkt för att jag inte varnade er innan inlägget, med typ en text som: VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE.    =)
Jag tycker det är jätteroligt med respons på det jag skriver, även om alla inte alltid håller med. Men för att förtydliga mitt tidigare inlägg som jag tydligen inte skrev tillräckligt förståerligt för vissa, så syftade jag mer på att de läggar in extra-sädningar på en sådan nyhet medans många andra kriser i världen knappt uppmärksammas. Tyckte bara att det var larvigt att varenda tidning hade det på första-sidan, och att det cirkulerar överallt som om det inte fanns något viktigare. Sedan är det sjävklart att kungafamiljen representerar Sverige på flera sätt, och att det är en bra sak. Men visst skulle det räcka med att nämna det, kanske tre gånger? Och inte hur många som helst så att man inte ens kan missa nyheterna om man vill.

Flera sånna här inlägg kommer dyka upp, för jag vill inte skriva en lika tråkig blogg som tex blondinbella.(OBS; min åsikt) Alltså i stil med; Idag åt jag korv, sen träffade jag min pojkvän och nu ska jag shoppa för tusentals kronor!

Tack och hej!

RSS 2.0