Why? Because we love the game...

Topphumör idag, trots förkylning och allt!

Vet inte varför riktigt, men jag känner mig sprudlande glad just nu, eller hela dagen egentligen! Tänker på en massa roligt som har hänt och som kommer att hända. Och så bara skrattar jag så mycket åt ingenting. Jag älskar när det är så! För jag älskar verkligen att skratta! Och när folk får mig på så underbart humör att jag bara vill krama dom för att dom är så fina.

Idag är en bra dag helt enkelt. Nu ska jag duscha, kanske slinker in en rolig bild senare idag... Vi får väl se.

 Såhär glad är jag idag.


gissa kändisen??!?!  Riktigt bild kommer senare... OBS, den är avritad av mig så jag förstår om ingen ser vem det är...hihih

pussssss 


Hejhejhejhej

Förskylning på g. Underbart.

Så var det höst då. Mina naglar blev blåa när vi gick ut idag. Vi var ute i max fem minuter. Har jag nämt att jag är en väldigt frusen person?

Jag har egentligen ingenting att skriva men på något sätt så skriver jag ju ändå. Intressant.
Är lite irriterad på vissa människor idag. Eller varje dag. Men lite extra idag tror jag. Jag tyckte t.ex. inte om mannen som satte sig brevid mig imorse på tuben. Han hade långt äckligt skägg, satte sig väldigt nära mig och luktade äckligt. Han som satte sig mittemot mig var nog en psykpatient. Han var väligt smal dessutom. Det är nog inte första gången jag funderar över ; varför förföljer freaksen mig? Någon sa att jag såg för snäll ut. Är det verkligen så? Eftersom det är lite svårt att ändå utseende bara sådär kanske jag ska lägga till en taskig attityd istället? Typ... dela ut mördarblickar. Men jag vet inte.... tror helt enkelt att jag inte kan se så läskig ut. Om jag inte är väldigt arg förstås. Men de är nog lite jobbigt att vara arg hela tiden kanske.

Iaf, ny dag imorgon. Vardagen tråkar ut mig litegrann för tillfället. Fast ändå kan jag inte sluta tycka att det är lite mysigt, de här höstvädret.


foto taget av mig =)


Man kanske inte ska tänka så mycket jämt

You love me but you don't know who I am.

I don't wanna close my eyes

Imorgon är det studiedag, jag kan inte vara mycket gladare åt det än jag är tror jag..
Ska antagligen möta upp Ulrika för att gå och fika någon mysig stans och prata om massa bullshit som vanligt. Kommer nog ändå leda till samma samtalsämnen vi alltid kommer in på , som vissa människor vi har känt och deras andedräckter.... Haha. Internskämt.
Mysigt blir det nog i allafall.

Anyway, klockan är kvart i elva och jag är trött. Tycker att det är lite smått sorligt sådär när det är torsdag, när jag gick upp vid nio imorse och är ledig imorn. Men kanske skulle vara lika bra att sova ut? Fast jag har börjat tycka att det är lite läskigt att sova, för jag kan sova verkligen hur länge som helst. Om ingen väcker mig eller om jag inte tvingar mig själv upp så sover jag hela natten och hela dagen. Normalt? Kanske. Läskigt? Absolut.

Tänk om jag somnar och aldrig vaknar.

Bild tagen av mig, landet

De var skolfoto idag

så Lina passade på att fota oss lite extra.


Jag och söta (B)Olivia


jag langar snyggaste posen.... Haha. Men håret ser ju iaf fint ut, har verkligen saknat det blonda!


fina klass!

over and out.

Don't stop me now

Välkommen hem mitt blonda fina hår!


Snart

så ska jag ladda upp mina bilder. Massa gamla, har inte laddat upp sen långt innan sommarlovet. Under tiden bjuder jag på nåra gamla och mellannya ;)

Jag och bror i våras tror jag...

 här snackar vi PAKET!

 kräftskiva/50-års-festen. Jag var glaaaad.

 Jag och Tina på kräftskivan =)

Laaaater.




Olycksdrabbad?

Jag var hos skolsyster idag. (Btw, varför är alla skolsystrar alltid så korta?)
Eftersom jag är fucked up som vanligt så är mitt knä mitt nya problem. Det är stort och svullet och skolsyster tror att jag har överansträngt det. Då undrar jag bara: hur gick det till? Jag är inte direkt den som rör på mig mest. Jag är snarare den som rör på sig minst. Och det får mig att undra; var det när jag lyfte benet för att gå upp för trappan knät bestämde sig för att det fick nog? Eller var det kanske när jag drog upp benet i soffan som det inte pallade längre? Eller var det kanske så att det var alldeles för ansträngande när jag satte mig ner på tunnelbanan?

Jag har ingen aning. Men jag är nog inte gjord för att röra mig allt för mycket. Är nog bäst om jag bara sitter helt still. Innan knäskadan så bröt jag ju faktiskt min tå. Hur man nu kan lyckas med det.

Jag får iaf inte vara med på orienteringen imorn. Vilken otur.

When the sun starts shining

Hittade nyss bilder från kräftskivan/50-årsfesten för två helger sen! De är Robins bilder så jag törs bara lägga upp den här än så länge, restan av bilderna kan nog skrämmas lite (mer).... Hihhi


Jag och Tim. Haha...

LALALALA

Vi ska nolla ettorna imorn!!!


Raggningsrepliker

"Ursäkta, jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt?"

Ett av de bäsa, eller kanske borde jag skriva värsta, raggningsreplikerna som finns.
Den är så otroligt lam och smörig, men ändå så träffar den så rätt. I alla fall när det kommer till mig. Anledningen? Jo, för jag skulle börja skratta. Och jag älskar att skratta. Och jag älskar killar som får mig att skratta! (Hoppas ni förstår nu att den måste framförs lite på skämt och med charm för att funka, annars skulle det nog bli en "ehhh okeeej"-blick på snubben för att sedan vända klacken och gå). 

Men jag kan inte låta bli att undra. Är det inte lite meningen med sånna raggningsrepliker? Att locka till skratt? Och om inte, så borde de verkligen vara det, annars kan det bli ganska så patetiskt.... Som typ "himlen måste sakna två stjärnor, för du har dom i dina ögon". A big NO-NO. Då skulle jag bjuda på ett medlidandeskratt istället tror jag. Stackars kille. Han kan inte ha det lätt.

Tjena kexet, står du här och smular? ;)     Vem skulle inte skratta till det?!

* Jag är lättroad.*

RSS 2.0