Uno dos tres

Hade det jättekul igår! Jag och Louise åkte hem till Tina och förade, Elin var också där. Blev en massa snack om minnen och andra väldigt roliga upplevelser ;)

Sen drog vi ut till Solidaritet och dansade bort kvällen! Vaknade vid ett idag och är helt död. Haha nej inte riktigt, men väldigt seg och trött. Får väl skylla mig själv!  Får se om det blir utgång ikväll igen eller inte...

Nu ska jag ta något att äta innan jag dör av svält! Pusspuss!


Where we can stay forever

Jag körde spinning igår med Karro! Jag och träning brukar vanligtsvis inte gå så bra ihop, men det var faktiskt lite kul att få träna lite och klara mig igenom ett helt pass utan att vara döende framåt slutet ;) Så det kanske var träningen för det här året då... haha!

Idag hade jag tydligen bara en lektion, så jag slutade vid nio. Gick med Lina ett tag och lånade en bok till engelskan, det fick bli Andy Warhol's biografi. =) 

Ikväll blir det utgång med Tina och Louise, kommer bli awesome!  puss!

You can't handle me

Solen skiner och det känns som om våren inte är alltför långt bort! Jag har blivit helt tokig, typ räknar ner dagarna framåt april då det brukar vara lite varmare. Jag tycker det är jättemysigt med snö och så under december, runt jul och nyår. Men nu vill jag inte ha mer kyla! Jag vill kunna gå ut utan min jättestora jacka och tjocka halsduk!

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag skulle öppna en dörr (ni vet en sån där dörr med två dörrar, haha ja jag hörde hur det där lät, iaf, sån med två dörrar där man går in genom den ena och ut genom den andra, fattar ni? Bra!) Men jag fick inte upp den. Stod och drog i båda dörrarna hur länge som helt och började få lite smått panik. Jag visste att det satt folk en bit bakom mig som antagligen satt och skrattade (det hade iaf jag gjort) men den gick verkligen inte att öppna!!!!   Tillslut hittar jag en knapp på väggen som man kan trycka på så att dörren öppnar sigsjälv. Det blev min räddning. Dagens pinsammast-avklarat!

Puss

Tisdag

Jag stannade hemma idag! Inte ens nån ide att försöka kände jag, när jag ändå bara har två lektioner. Den ena var dessutom inställd fick jag veta i efterhand, så jag är glad att jag sket i det!

Har skrivit essän som skulle in på torsdag idag, så lite produktiv har jag allt varit ;)  Klockan är ju inte särsklit mycket än, så ska väl försöka hitta på något mer vettigt att göra som inte kräver att jag måste åka någonstans med SL.

Kankse borde städa lite? Mitt rum är kaos som vanligt, det blir lätt så när det är litet, brukar jag skylla på. Det skulle ju faktiskt vara ganska trevligt att se möblerna i rummet, och inte beöva leta sig fram till sängen... Hmm.. Städa får det nog bli!




Puss

Nunununu tack!

Åh vad jag vill ha sommar.... Våren, du tror inte att du kan skynda dig lite?

 
 

Sista bilden är från i somras, jag är inte ett dugg lik mig själv där måste jag säga!

You think you got it all worked out

Jag gillar verkligen inte SL alls just nu. Det har tagit mig mer än 4 timmar fram och tillbaka från skolan. Inte okej! Jag ska inte sitta här och klaga, men det är helt sjuk!  Usch, stannar nog hemma imorn, känns väldigt ovärt att åka till skolan...

Annars väldigt bra dag, jag var väldigt vinterklädd. Hade dubbla leggins plus benvärmare och uggs. Sexigt, jag vet ;) Hade ett tal på engelskan som gick fint! Sen satt vi och pratade bort teaterlektionen, men det var bara trevligt haha...

Nu ska jag nog göra varm choklad och sätta mig framör teven en stund, lite värme behövs känner jag!

puss <3


Heartbeats

Fredagen var en helt sjuk kväll, men ändå väldigt trevlig. Träffade på en massa männiksor som jag verkligen inte förväntade mig, allting var bara så knäppt...

Och igår var jag i stan på dagen med Louise, shoppade lite. Eftersom SL är dum i huvudet så tog det ett tag att komma hem, men sen på kvällen drog jag hem till Karro och åt pizza där med Albin, Emil, Johannes och Christoffer. Kollade lite på melodifestivalen också, varför är alla så sämst?

Sen åkte jag iaf hem till Simon och stannade tills tolv imorse. Nu har jag precis skrivit klart ett tal till engelskan och ska försöka göra nått kul en stund. Tycker inte om att plugga.

Bild från i somras, jag ser så jävla hemsk ut att jag var tvungen att lägga upp den. Är det Fest så är det! (kolla hur bruna händer jag har?!?! =O ge mig sommar så jag kan få tillbaka min färg!)
Puss

Ta ingenting för givet

Alltså nu har jag haft lock för öronen i mer än en vecka! Det börjar bli riktigt irriterande att alltid behöva säga "va?" till allting folk säger. I mer än en vecka! Alla måste tro att jag har gått och blivit en pensionär som inte förstår hur hörapparaten fungerar... Att vara förkyld ett längre tag, okej, det är jag van vid. Men come on! Låt mig åtminstonde få behålla hörseln!

Annars är det fint. =)


I bet you smell good when you wake up

Att spela amman ur Shakespearse's Romeo och Juila är inte så lätt som man kan hoppas. Egentligen inte så svårt heller. Det är bara det, att de flesta ser framför sig en stor kvinna, som är stark och med en mäktig röst. Inte så likt mig right? Den enda likheten emellan oss är väl egentligen att vi båda pratar ganska mycket när det kanske inte passar och att vi är ganska glada personer. Men jag gillar utmaningar så jag får väl helt enkelt göra mitt bästa! Men monologer är oftast ganska krångliga, man behöver lite tid att fånga känslan i texten.

Sen jag kom hem har jag läst historia, pluggat på monologen och ska göra matte nu. Har lite panik över matten alltså. Andragradsekvationer är inte riktigt min grej.
 Ja men alltså "hej jag har ett roligt liv, jag älskar att bli panikslagen över att jag inte hinner med någonting annat än att plugga!"

Blä. Här är en fin bild från igår som jag snodde från Linas blogg (det är alltid hon som fotar, alltså är det alltid hennes bilder jag snor!). Semlor. Mums.

 

OTROLIGT CHARMIGA OM MAN FRÅGAR MIG!  skämt åsido...

Fettisdagen

Mina korta tisdagar i skolan är så sköna! =D  Jag, Olivia och Lina gick och satte oss på ett fik efter sista lektionen, för det är ju faktiskt fettisdagen och då MÅSTE man äta semlor! Så är det bara.
Undrar faktiskt hur det är tänkt att man ska äta semlor? För jag menar, det är ju praktiskt taget omöjligt att inte få grädde i hela ansiktet? Och dom är alldeles för stora för att man ska kunna ta en tugga igenom alla "lager". Intressant. Den som skapade semlor kanske gjorde dom sådär stora för att man inte ska kunna äta dom? Som en slags god gärning mot mänskligheten så att vi ska undvika att gå upp 30kg på en dag? Fast då kanske det iofs hade varit smartare att inte skapa semlor överhuvudtaget(?) 
Jaja,nu ska jag inte sitta och filosofera här, jag lyckades iaf på något sätt få i mig hela semlan utan att se ut som jultomten när jag var klar! Ganska duktigt ändå, det gick inte lika bra för Olivia ;)

Hann shoppa lite också, kom hem en tröja och ett par leggins rikare. Det är hål i mina leggins. Jag vet inte varför. Precis på rumpan, inte så charmigt.
Så jag tänkte att det är bäst att köpa ett par nya innan någon anmäler mig för sexuella trakasserier. 



Dagen efter min födelsedag, PAKET! =D
Puss 

Alla<3dag!

Har bara myst med älsklingen hela dagen idag. Så borde man egentligen spendera alla dagar. <3

Det känns som torsdag men det är tydligen bara tisdag.

Har haft friluftsdag idag, så de flesta från klassen åkte skridskor. =) Ganska kul, men jag har åkt på en rejäl förkylning så jag hade lock för öronen hela dagen och rösten är påväg bort. Sen gick jag, Olivia och Lina i stan ett tag och fikade och fixade kläder till på fredag.

Egentligen skulle jag träffa Simon idag men det känns verkligen som att jag kommer få feber vilken sekund som helst, och då är det bara dumt att smitta honom. Får se om jag orkar dra till skolan imorn.. =( 

Hursomhelst har jag allt till min lilla sailor moon outfit utom ett par vita handskar... Meh, de fixar sig ;) puss

It's true, life will smile for you

Jag har ont i halsen =(  Det börjar alltid såhär, med lite hosta, sen börjar jag bli torr i halsen och tills sist gör det ont och jag blir lika hes som en kedjerökare.  WHHHYYYYYYYYYYYYYY?!?  Blir riktigt irriterad, jag var ALDRIG sjuk förut och nu blir jag det hela tiden... Jaja, jag kanske borde ta dom där vitamintabletterna som Simon alltid pratar om haha =)

Kort skoldag, förlorade nästan ett öga tack vare John, annars har det inte hänt så mycket. Har inte bestämt mig vad jag ska klä ut mig till för superhjälte till på fredag bara.... Något förslag? Var inte så rädda för att kommentera för jag vet att ni läser bloggen ;)  

räknas sailor moon? Hmm...

puss

Det faller snö på oss

Har bara spelat Becket idag i skolan. Helt okej, inte särsklit kul egentligen. Nu när jag är hemma känner jag mig rastlös men vill ändå helst bara krypa under täcket. Gaaaah ibland blir jag bara så trött på allt. Nu måste jag plugga engelska också, verkligen jätteroligt.

Tänkte bara skriva här för att sprida lite glädje!
Hahah.


Jag och min ena syster från i julas. Hon var pigg.

pannkakor och piroger

Skuuulan idag. Jag har varit helt knäpp hela dagen. Helt seriöst, jag vet inte vad det är för fel på mig. All over the place och bara pratat om en massa som ingen fattar.
Men det kan ju vara kul som omväxling också. Fast nu är jag riktigt trött på migsjälv och jag tror att det är där problemet ligger. Jag är trött.

Kanske borde sova lite?

Varför har jag alltid något i ögat?!

Simon gick nyss hem, vi slutade båda innan tolv idag så det passade perfekt =)  Snart ska jag nog äta middag tror jag, sen måste jag plugga litegrann...

Så hade en väldigt kort skoldag, riktigt sköööönt! Och imorn slutar jag två vilket är rätt så skönt det med ;)

Nu ska jag försöka se vad jag har i ögat innan jag blir tokig. Jag får alltid saker i ögonen =(

puss

En vanlig måndag

Hade en jättebra helg, var med Simon i fredags, sov där och i lördags gick jag ut med mina fina tjejer! Vi drog till Laroy där vi träffade massa trevliga människor och dansade bort kvällen. =)
I söndags var jag bara hemma (det behövdes, var så himla trött) fastän jag egentligen skulle åka till stan. Mamma fyller år idag så jag var ute i lite sista sekunden... men fixade den sista presenten idag istället ;)

GRATTIS världens finaste mamma! <3

Skolan idag då såklart, vi har en liten plan till vårt projekarbete nu! Hoppas det funkar bara...

Nu ska jag slå in lite paket innan vi ska äta massa god glass med maränger, banan och chokladsås!

Puss!

RSS 2.0